Coaching

Coaching is al vanaf 2001 de ruggengraat van het team van NieuwsteOrganiseren.nl. Sindsdien hebben we met veel mensen mogen werken en natuurlijk zijn we daar gepast trots op. Het succes zit ‘m in de combinatie van de eenvoud en helderheid van onze visie, onze prettige persoonlijke benadering en onze krachtige aanpak. Samen leidt dit tot mooie resultaten voor individuele professionals en teams.


Individuele Coaching -> Brochure Topjaar Arrangement downloaden
Het Topjaar-programma van Nieuwste Organiseren ondersteunt individuen, teams of alle medewerkers van organisaties op succesvolle wijze om zichzelf ‘aan te zetten’ 
en om sterk gepassioneerd te zijn, om in topvorm te zijn. Het uitgebalanceerde en verfijnde programma is het resultaat van ruim zestien jaar dagelijks werken aan de ontwikkeling van bewustzijn en passie van professionals. Door samen te werken met duizenden mensen hebben we veel geleerd. We hebben namelijk gezien wat goed werkt voor professionals en het beste daarvan is opgenomen in dit unieke jaarprogramma. Via deze route werken we met concreet resultaat aan vernieuwing en een boost op het vlak van:

* Drijfveren volop benutten
* Impact en betekenis
* Zakelijke onderwerpen
* Loopbaan-ontwikkeling
* Vitaliteit en gezondheid
* Duurzame inzetbaarheid
* Existentiële vraagstukken


Team Coaching
Soms heb je momenten nodig om als team even een pas op de plaats te maken. Dat kan zijn om
 tijd en aandacht voor elkaar te hebben, problemen op te lossen, successen te vieren of iets nieuws te introduceren. Welke reden er ook is, onze vernieuwers staan klaar om daarbij te ondersteunen.

* Talent en potentieel benutten
* Teamspirit en verbinding
* Innovatie en creativiteit
* Open communicatie
* Effectief doelen bereiken


Executive Coaching
Ook voor topondernemers, MT-leden en/of directeuren staan we (met bijvoorbeeld het Impact Arrangement, zie individuele coaching) als sparringpartner klaar om met concreet resultaat te ondersteunen bij typische 
vraagstukken en onderwerpen die ze vanuit hun rol hoog in de hiërarchie regelmatig tegenkomen:

* Strategische vraagstukken
* Performance verbetering
* Coachend leiderschap ontwikkelen
* Omgaan met stressvolle situaties
* Sparren over praktijksituaties
* Omgaan met conflictsituaties
* Kantelen van de organisatie


Krachtige aanpak
Onze coaching is gebaseerd op een heldere visie en integratieve aanpak. We maken daarbij gebruik van zowel praktisch materiaal, eigen boeken als erkende en beproefde methodes:

✓ NLP
✓ Mindfulness
✓ Visualisaties
✓ Familie- & Organisatie-opstellingen
✓ Oplossingsgericht werken
✓ Passionair coachen


Interesse in onze coaching?
Bel ons op: 06 – 21 204 403