Training

Programma’s✓ Programma Communicatie vanuit passie (Intrinsiek Communiceren)
✓ Programma Eigenaarschap vanuit passie (Intrinsiek Eigenaarschap)

Wij geloven erin dat ieder mens goed kan communiceren en eigenaarschap kan tonen. Om hen hierin aan te moedigen, is vaak iets anders nodig dan een ‘standaard training’, waarbij we overladen worden met technieken. Daarom bieden wij een wezenlijk andere aanvliegroute aan: twee programma’s die gebaseerd zijn op de intrinsieke vermogens van mensen.

We brengen namelijk met de deelnemers eerst hun passiedrijfveren op een inspirerende manier in beeld. Vervolgens maken we op basis daarvan de aansluiting met de onderwerpen communicatie en/of eigenaarschap. We werken dus met andere woorden van ‘binnen naar buiten’ en daarin schuilt een enorme kracht. We zien dat mensen hierdoor opveren en eigenlijk als vanzelf in beweging komen en mooie stappen zetten.

Hierbij kijken we op-maat (rondom communicatie en/of eigenaarschap) naar de ontwikkelbehoefte van ieder individu en we reiken alleen de praktische tools aan die mensen nodig hebben. Wel zo efficiënt en praktisch. De programma’s ‘Communicatie vanuit passie’ en ‘Eigenaarschap vanuit passie’ zijn uitermate geschikt voor teams of zelfs alle medewerkers van de organisatie. Je bereikt hierdoor namelijk met elkaar een hoger professioneel niveau van samenwerken en je versterkt: Slimmer – Beter – Leuker!


Opleiding Passionair CoachenDeze jaaropleiding startte in 2008 en is bestemd voor coaches, trainers, hr-professionals en leidinggevenden die 
zelf zoveel mogelijk vanuit een balans tussen hoofd, hart en ziel willen werken en die daar andere mensen, voor persoonlijke groei en organisatievernieuwing, succesvol bij willen ondersteunen. Meer weten over de opleiding Passionair Coachen? Neem even contact met ons op en vraag de digitale brochure aan.
In-company workshops NieuwsteOrganiseren.nl verzorgt ook regelmatig in-company workshops en trainingen voor haar klanten. Hieronder hebben we enkele veelvoorkomende onderwerpen vermeld:

Persoonlijke effectiviteit

:
– Zelfsturing vanuit passie
– Mindful zijn op het werk
– Krachtig staaltje intuïtie
– Opstellingen met impact

Vernieuwend samenwerken:
– Het nieuwe leiderschap
– Creatief denken en doen
– Zo leuk kan feedback zijn
– Ieders potentieel benutten


Interesse in onze programma’s, opleiding en/of workshops?

Bel ons op: 06 – 21 204 403