Event ‘Zo kan het ook’

Wat krijg je als 17 landelijke initiatieven de handen ineen slaan voor een prachtig event met enkele tientallen Koplopers & Visionairs? Precies: een unieke dag boordenvol inspiratie! Kijk maar eens naar de sprekers die je gaat ontmoeten: Jan Rotmans, Maurits Groen, Jan van Hooff, Maria van der Heijden, Ruud Klarenbeek, Helen Toxopeus en Jeroen Smit. Zo zijn er nog veel meer inspiratoren die zich tijdens het event uitspreken over hoe we ‘Samen kunnen bouwen aan het nieuwe’.

Ben jij ondernemer, bestuurder, beleidsmaker of anderszins een geïnteresseerde professional die benieuwd is en die wil bouwen aan het ‘nieuwe?’ Dan ben je van harte welkom om je aan te melden. Je gaat dan een hele dag, in goed gezelschap, aan de slag met het vergroten van jouw impact.

Ons kernteamlid, Heidi Leenaarts, is de bedenker van deze unieke samenwerking tussen onder andere De Groene Zaak, MVO Nederland, Nudge, NederlandKantelt, ShareNL en United by Passion. Wil je er meer van weten? Neem vooral een kijkje op: www.eventzokanhetook.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *