Voorprogramma Al Gore

Posted

‘Natuurlijk Leiderschap’ in voorprogramma Al Gore

Gisteren was Al Gore de belangrijkste spreker tijdens de Nationale Conventie van de Junior Kamer International op de Universiteit Twente. Hij sprak hierbij over zijn meest recente boek ‘The Future’ en ging daarbij in op de ontwikkelingen binnen het thema duurzaamheid. Al Gore is een inspirator en visionair op het gebied van duurzaamheid, met een glasheldere boodschap: “We moeten samenwerken aan een duurzame toekomst.”

In dit kader verzorgde Trees for All, met wie United by Passion het boek ‘Natuurlijk Leiderschap’ heeft uitgebracht, samen met Prins Carlos de Bourbon de Parme (van Institute for Sustainable Innovation and Development) een presentatie onder de titel ‘Natuurlijk leiderschap voor verandering.’ Deze richttte zich op wat er nodig is voor organisaties om de volgende stap te zetten richting een duurzame toekomst.

Prinses Laurentien van Oranje-Nassau sprak zich daarbij met een videoboodschap uit over ‘Natuurlijk Leiderschap’. Zij is één van de geïnterviewde leiders in het boek, dat ik samen met Bart Geutjes heb geschreven. Uiteraard is dit boek tijdens het voorprogramma van Al Gore opnieuw onder de aandacht gebracht! Je kunt het boek ‘Natuurlijk Leiderschap’ zowel gratis downloaden vanaf deze website als via printing on demand in een gedrukte versie bestellen: http://www.anoda.nl/books/60359

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *