INSPIRE*2015 voor bestuurders

Posted

INSPIRE*2015 is een event van Studiekring Verbindend Leiderschap Limburg waar tal van burgermeesters, wethouders en bestuurders aan verbonden zijn. Geïnspireerd door UBPTalks namen tijdens dit event tien sprekers alle aanwezigen mee in boeiende verhalen. Martijn Raaijmakers was één van deze storytellers. Vanuit zijn Passie nam hij de toehoorders mee in inspiratie over het Leiderschap van de 21e eeuw en begeleidde ik daarna interactie over dit onderwerp. Lees hier de reactie van één van de toehoorders, Frans Wilms (bestuurder bij Radar):

Leiderschap gaat over verbinding
Elk verhaal is anders, elke persoon is anders, elke insteek is anders. En tóch is er een rode draad. Dat is de draad van verbinding. Leiderschap gaat over verbinding, zo hoor ik als boodschap. Het begint met verbinding met jezelf.

Maak je eigen kist open
Martijn Raaijmakers laat daar geen misverstand over bestaan. Hij vertelt via muzikale storytelling hoe hij de verbinding met zichzelf was kwijt geraakt en weer heeft hervonden. Sterker nog, hij heeft zichzelf als het ware opnieuw uitgevonden. ‘Ieder van ons heeft een hele kist vol passies en kwaliteiten. Maak die kist open. Geniet van wat je ziet. Pak er uit waar je enthousiast van wordt en leef je passie.’ Zo vertelt hij ons. Martijn heeft er zijn levensmotto van gemaakt. Zijn missie is om mensen te helpen met het vinden en leven van hun eigen passies. Want ieder mens heeft passie in zich. ‘Benut je talenten. Doe wat je leuk vindt. Kies je overtuigingen. Sta voor je waarden. Ontwikkel jezelf van binnenuit. Luister naar je intuïtie en draag bij aan een betere wereld. Doe dat zoveel mogelijk in het hier en nu. Adem daarom regelmatig heel bewust. Want zo ontstaat rust, kracht en helderheid.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *