Medewerkers op de stip

Posted

Mooi staaltje co-creatie door Rabobank Rijk van Nijmegen en NieuwsteOrganiseren: medewerkers op de stip. Een inspirerend programma dat uitnodigt tot groei en ontwikkeling!

Elke maand interviewen wij namelijk een bevlogen medewerker over wat hem of haar drijft, hoe je passie, talent en potentieel succesvol kan aanspreken en welke manieren er zijn voor slimmer, beter en leuker samenwerken. Van elk gesprek verschijnt een uitgewerkt interview dat intern en extern gelezen kan worden. Ieder gesprek is ook als Podcast beschikbaar voor professionele doeleinden binnen de Rabobank.

Deze combinatie, van het uitgewerkte interview en de Podcast, is een prachtige manier waardoor collega’s elkaar nog beter leren kennen en inspireren tot groei. Daarnaast is de Podcast ook zeer waardevol bij het inwerken van nieuwe collega’s. En last but not least: elke geïnterviewde Rabobank-medewerker krijgt natuurlijk tijdens een nagesprek ook een volledig uitgewerkte talentenkaart en persoonlijke mindmap met al z’n drijfveren cadeau. Hoe mooi kan het zijn?!

Benieuwd? Lees hier het eerste interview, met Daniëlle Eemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *