NieuwsteOrganiseren

NieuwsteOrganiseren is in 2001 opgericht door Martijn Raaijmakers. Daarvoor was hij ruim twaalf jaar actief in de zakelijke dienstverlening, eerst als key account manager bij een dochter van de Rabobank en daarna als sales & marketing manager bij Pouw Automotive. De stap naar de oprichting van NieuwsteOrganiseren bleek kleiner, dan je op het eerste oog zou vermoeden.

In de voorgaande twaalf jaar had Martijn Raaijmakers namelijk honderden bedrijven van dichtbij leren kennen. Onderwerpen zoals visie, leiderschap, cultuur, communicatie en financiële vooruitgang waren toen al vaste vaste gespreksonderwerpen die hij besprak met de managers, directeuren en ondernemers die hij ontmoette.

Het gemak waarmee de hiervoor genoemde onderwerpen op een bijzonder openhartige en grondige manier werden besproken, smaakte naar meer en toonden een duidelijke behoefte. Leiders hadden baat bij een gesprekspartner die werkelijk zichzelf is, iemand die oprecht en vrij van verborgen agenda’s is en met wie je kan sparren over vernieuwing op allerlei niveau’s.

De toegevoegde waarde lag bij de oprichting dan ook al gelijk op drie niveau’s: die van het individu, de teams en de organisatie als geheel. Telkens weer werd onderzocht en gewerkt aan hoe het slimmer, beter en leuker kon. Die focus is nooit meer verandert en tot op de dag van vandaag hetzelfde.