Onverwacht Podcast-interview :)

Posted

Door Martijn Raaijmakers

Afgelopen vrijdag ging ik vroeg op pad richting Maassluis om een bezoek te brengen aan Keytoe voor een interview. Dit bedrijf is in de afgelopen weken volop in het nieuws geweest vanwege de lancering van een app waarmee collega’s elkaars salaris gaan bepalen op basis van gevoel. Maar Keytoe doet meer. Denk aan een onbeperkt aantal vakantiedagen en als collega alles zelf mogen beslissen, tot en met de strategie aan toe. Al dit soort dingen doet Keytoe om de wereld een beetje mooier te maken.

En of ze professioneel zijn? Het afgelopen jaar wonnen ze alle pitches waar ze aan mee mochten doen en dat zijn niet de minste geringste bedrijven in Nederland. Kijk maar eens op Keytoe.nl Kortom, nieuwsgierig ging ik op pad. Grappig genoeg, het liep anders…

Na een boeiend en energiek voorgesprek van ruim 2,5 uur waren we nog niet toegekomen aan het interview. Die gaat er zeker nog komen in de nabije toekomst. Daarnaast had ik een tijdsissue. Gelukkig werd mij een lift aangeboden richting Rotterdam Centrum en niet zomaar één.

Lennard Toma (organisatiepsycholoog) en Cedric Michael (oprichter) vroegen mij om als gast mee te doen met een Podcast-interview, in lijn van een serie Podcast-gesprekken die zij al hebben opgenomen over hun ervaringen met de organisatievernieuwing binnen Keytoe.

Hilarisch hoe het kan lopen. Ik ging die dag op pad om hen te interviewen en puntje bij paaltje werd ik door hen geïnterviewd. Er zijn van die dagen 🙂 Benieuwd? Je kan de podcast hier beluisteren!

https://overcast.fm/+NlyZVwDV4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *